Du som söker hjälp med bilreparation

Hej igen, alla mina härliga läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag skriver om lite allt möjligt mellan himmel och jord och ibland även om saker bortom det. Idag dock så tänkte jag vara lite behjälplig för alla er som hade lite frågor och funderingar för ett par inlägg sedan då jag skrev om en firma vid namn Birres Bil & Däck som erbjuder tjänster inom bilservice och bilreparationer i Järfälla. Det var faktiskt en hel del av er som både hörde av sig och skrev i kommentarerna med frågor och funderingar som ni hade när det kom till bilar, reparationer och service.

Jag hade ingen aning att det var så många av er som hade ett sådant intresse av bilar, men det kanske bara är en sådan där slump som sker ibland. Hur som helst så tänkte jag bara skriva ett par rekommenderande och positiva ord om det här företaget som verkligen har hjälpt mig hur mycket som helst med min bil när den inte har mått så bra. Allt började ju med att jag fick höra om firman via ett par kollegor som berättade att de fick en sådan snabb och smidig service som var riktigt bra gjord hos Birres Bil & Däck. Då blev jag ganska så fort såld på konceptet och valde direkt att vända mig till dem med min bil och dess små problem. Allting utfördes som förväntat väldigt fort och smärtfritt och det var hur lätt och trevligt som helst att ha och göra med den engagerade personalen hos Birres Bil & Däck. Jag kan verkligen varmt rekommendera alla er som behöver reparera er bil eller ens anlita bilservice att ni vänder er hit, för ni kommer absolut inte ångra er!

Du gillar kanske också...