Tjabolina http://www.tjabolina.se En blogg om mitt liv och mina intressen Fri, 15 Feb 2019 07:29:59 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.8 Renovera Din Bostad i Nyköping AB http://www.tjabolina.se/renovera-din-bostad-i-nykoping-ab/ Fri, 15 Feb 2019 07:29:59 +0000 http://www.tjabolina.se/?p=36 Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att...

Inlägget Renovera Din Bostad i Nyköping AB dök först upp på Tjabolina.

]]>
Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra vecka och även att ni ser fram emot vad helgen som kommer har att erbjuda. Ni är en hel del som har kommenterat angående det här med hemstädning i Nyköping med omnejd, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag. Jag vill även tipsa er om det företag som jag själv valt att vända mig till, då jag vet att ni är många som uttryckt er ha svårt för att hitta bra företag inom detta. Renovera Din Bostad i Nyköping AB heter det företag som jag själv faktiskt fick som ett tips utav en nära vän till mig, som även hon och hennes man anlitat detta företag under en lång period. Jag blev så glad när jag fick detta tips, då jag länge letat efter ett företag som detta. Även jag har haft samma problem som många av er läsare, och jag har på vägen stött på en hel del oseriösa och oprofessionella företag som inte har kunnat ge mig den hjälp som jag önskat eller behövt.

Just Renovera Din Bostad i Nyköping AB kändes direkt som ett pålitligt företag, och då personalen arbetar mycket med kundservice, kunde jag direkt känna mig trygg och säker i mitt val. De anställda visade direkt att de ville skapa en bra relation till mig som kund, för att jag skulle kunna få det bästa tänkbara resultatet och en bra service. Jag är så nöjd med den städning som sker hemma hos mig varje vecka. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Nyköping med omnejd att vända er till just Renovera Din Bostad i Nyköping AB. 

Inlägget Renovera Din Bostad i Nyköping AB dök först upp på Tjabolina.

]]>
MATINSPIRATION http://www.tjabolina.se/matinspiration/ Thu, 06 Dec 2018 07:30:03 +0000 http://www.tjabolina.se/?p=34 Hej igen mina fina och fantastiska läsare och varmt välkomna tillbaka till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra vecka såhär långt och att ni mår...

Inlägget MATINSPIRATION dök först upp på Tjabolina.

]]>
Hej igen mina fina och fantastiska läsare och varmt välkomna tillbaka till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra vecka såhär långt och att ni mår bra, trots kylan och mörkret. Jag har sett att ni är många som har haft frågor och funderingar kring det här med catering i Kungälv med omnejd, och jag tänker idag skriva ett inlägg om ett företag som jag tycker om inom det här med catering. MATINSPIRATION heter företaget, och är ett företag som jag fick rekommenderat till mig utav en av mina nära vänner. Det var nämligen i somras som jag och min sambo tog hjälp av detta företag för första gången, när vi hade dop för vår lilla dotter. Vi letade som galningar för att hitta ett företag som vi kunde vara bekväma med, men kom tyvärr i kontakt med flera företag som vi ansåg vara oseriösa och opålitliga, vilket såklart var tråkigt. Just MATINSPIRATION är verkligen ett helt fantastiskt företag som vi direkt kände att vi kunde lita på. Kundservice är någonting som MATINSPIRATION arbetar mycket med, och som verkligen bryr sig om sina kunder. Vi kände oss verkligen bekväma med personalen, som direkt ville skapa en god relation till oss för att kunna hjälpa oss så mycket som möjligt. Det här med kundservice anser jag vara väldigt viktigt, oavsett vilket företag man arbetar för, då man som kund får tillit för ett företag som erbjuder bra kundservice.

Maten var även den fantastiskt vällagad, och alla gäster verkar ha blivit otroligt nöjda och belåtna. MATINSPIRATION är ett företag som jag absolut kommer att vända mig till igen i framtiden, när det är dags för nästa tillställning. Jag vill dessutom även tipsa er läsare som befinner er i Kungälv, Mölndal eller Mölnlycke med omnejd att vända er till MATINSPIRATION. 

Inlägget MATINSPIRATION dök först upp på Tjabolina.

]]>
Mördarens selfie innan han tog livet av sin vän http://www.tjabolina.se/ma%c2%b6rdarens-selfie-innan-han-tog-livet-av-sin-va%c2%a4n/ http://www.tjabolina.se/ma%c2%b6rdarens-selfie-innan-han-tog-livet-av-sin-va%c2%a4n/#respond Tue, 02 Oct 2018 18:26:12 +0000 http://www.tjabolina.se/ma%c2%b6rdarens-selfie-innan-han-tog-livet-av-sin-va%c2%a4n/ Kent Bergstedt, 52, tog en selfie där han pekade finger. Senare samma dag misshandlade han sin vän till döds på en fest. Nu har hans dom fastställts: 14 års fängelse för mord.

Inlägget Mördarens selfie innan han tog livet av sin vän dök först upp på Tjabolina.

]]>

Kent Bergstedt, 52, tog en selfie där han pekade finger.

Senare samma dag misshandlade han sin vän till döds på en fest.

Nu har hans dom fastställts: 14 års fängelse för mord.

Inlägget Mördarens selfie innan han tog livet av sin vän dök först upp på Tjabolina.

]]>
http://www.tjabolina.se/ma%c2%b6rdarens-selfie-innan-han-tog-livet-av-sin-va%c2%a4n/feed/ 0
Rekordmånga poliser håller inbrottstjuvar borta från evakuerade hem http://www.tjabolina.se/rekordmanga-poliser-haller-inbrottstjuvar-borta-fran-evakuerade-hem/ http://www.tjabolina.se/rekordmanga-poliser-haller-inbrottstjuvar-borta-fran-evakuerade-hem/#respond Mon, 23 Jul 2018 02:09:27 +0000 http://www.tjabolina.se/rekordmanga-poliser-haller-inbrottstjuvar-borta-fran-evakuerade-hem/ Inlägget Rekordmånga poliser håller inbrottstjuvar borta från evakuerade hem dök först upp på Tjabolina.

]]>

Inlägget Rekordmånga poliser håller inbrottstjuvar borta från evakuerade hem dök först upp på Tjabolina.

]]>
http://www.tjabolina.se/rekordmanga-poliser-haller-inbrottstjuvar-borta-fran-evakuerade-hem/feed/ 0
Sju meter lång pytonorm svalde indonesisk kvinna http://www.tjabolina.se/sju-meter-lang-pytonorm-svalde-indonesisk-kvinna/ http://www.tjabolina.se/sju-meter-lang-pytonorm-svalde-indonesisk-kvinna/#respond Sat, 16 Jun 2018 16:44:54 +0000 http://www.tjabolina.se/sju-meter-lang-pytonorm-svalde-indonesisk-kvinna/ En 54-årig kvinna i Indonesien kom inte hem från familjens odlingar. Hon hittades i stället död dagen därpå – inuti en sju meter lång pytonorm.

Inlägget Sju meter lång pytonorm svalde indonesisk kvinna dök först upp på Tjabolina.

]]>
En 54-årig kvinna i Indonesien kom inte hem från familjens odlingar. Hon hittades i stället död dagen därpå – inuti en sju meter lång pytonorm.

Inlägget Sju meter lång pytonorm svalde indonesisk kvinna dök först upp på Tjabolina.

]]>
http://www.tjabolina.se/sju-meter-lang-pytonorm-svalde-indonesisk-kvinna/feed/ 0
Kim Jong-Uns lyxliv i det slutna landet http://www.tjabolina.se/kim-jong-uns-lyxliv-i-det-slutna-landet/ http://www.tjabolina.se/kim-jong-uns-lyxliv-i-det-slutna-landet/#respond Sat, 02 Jun 2018 13:40:16 +0000 http://www.tjabolina.se/kim-jong-uns-lyxliv-i-det-slutna-landet/ Medan folket lever i fattigdom lever Nordkoreas diktator Kim Jong-Un ett liv i lyx. Nya bilder inifrån det slutna landet visar ett av hans många hem. Bilderna ska ha tagits i samband med ryske...

Inlägget Kim Jong-Uns lyxliv i det slutna landet dök först upp på Tjabolina.

]]>

Medan folket lever i fattigdom lever Nordkoreas diktator Kim Jong-Un ett liv i lyx.

Nya bilder inifrån det slutna landet visar ett av hans många hem.

Bilderna ska ha tagits i samband med ryske utrikesministern Sergej Lavrovs besök hos Kim Jong-Un.

Inlägget Kim Jong-Uns lyxliv i det slutna landet dök först upp på Tjabolina.

]]>
http://www.tjabolina.se/kim-jong-uns-lyxliv-i-det-slutna-landet/feed/ 0
Behöver du hjälp med markarbeten i Vallentuna? http://www.tjabolina.se/behover-du-hjalp-med-markarbeten-i-vallentuna/ Tue, 22 May 2018 12:28:52 +0000 http://www.tjabolina.se/?p=26 Hej och välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av det stora vida nätet där jag vanligtvis skriver om min vardag och mitt liv i allmänhet. Så, vad händer idag då? Jag hoppas att...

Inlägget Behöver du hjälp med markarbeten i Vallentuna? dök först upp på Tjabolina.

]]>
Hej och välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av det stora vida nätet där jag vanligtvis skriver om min vardag och mitt liv i allmänhet. Så, vad händer idag då? Jag hoppas att alla mår bra och att ni har hunnit njuta lite av det fina vädret som vi har haft. Jag tänkte idag skriva lite om något som jag vet att många av er har haft lite frågor och funderingar kring nere i kommentarerna, nämligen Grävöversten AB som är ett företag som riktar sig till alla som har ett behov av kvalitativa tjänster och helhetslösningar inom avlopp, grävarbeten, dränering och andra markarbeten i hela Stockholm. Om det nu är så att du bor i Stockholm så är det inklusive Danderyd, Täby, Vallentuna och själva Norrort. Eftersom att det var ett par stycken av er som hörde av er på mitt förra inlägg där jag nämnde Grävöversten AB så kände jag att jag kunde skriva och svara på er i kommentarerna och jag hoppas att ni känner att ni har fått den informationen som ni vill ha när det kommer till tjänsten och företaget. Dock så tänkte jag att det kanske var någon annan som hade behovet av att anlita en sådan här tjänst, så jag kände att det kunde vara schysst att skriva ett kort inlägg om det också. 

Inlägget Behöver du hjälp med markarbeten i Vallentuna? dök först upp på Tjabolina.

]]>
Teleskoplastare utbildning i Karlstad http://www.tjabolina.se/teleskoplastare-utbildning-i-karlstad/ Tue, 22 May 2018 12:21:32 +0000 http://www.tjabolina.se/?p=24 Hej igen, alla mina härliga läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag skriver om lite allt möjligt som faller mig in. Idag så tänkte jag skriva lite om någonting som jag...

Inlägget Teleskoplastare utbildning i Karlstad dök först upp på Tjabolina.

]]>
Hej igen, alla mina härliga läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag skriver om lite allt möjligt som faller mig in. Idag så tänkte jag skriva lite om någonting som jag tror att många av er fastnade för i ett annat inlägg som jag gjorde förra veckan. Det var i vilket fall som helst väldigt många kommentarer med frågor och funderingar när det kommer till utbildningar för bland annat grävmaskin, truck och teleskoplastare i Karlstad, Arvika och Kristinehamn via ett företag som heter Dahlens Utbildningar.

Jag har försökt att svara så gott det går på dessa frågor som ni har skickat in och jag hoppas att jag har kunnat svara på ett bra sätt och på de flesta av era frågor. Jag tänkte dock att jag skulle förklara lite att det var min kompis som gick en av dessa utbildningar och jag kan via honom rapportera att det är oerhört bra utbildningar som på ett noggrant, effektivt och pedagogiskt sätt lär upp dig och hjälper dig att utöka din kompetens. Jag tror ju verkligen att om det nu är så att många av er är intresserade av någon utav de här utbildningarna så kommer ni mer allra största sannolikhet kunna genomgå en framgångsrik sådan hos just Dahlens Utbildningar. Vad jag vet så rör de sig runt i landet också, men jag länkar här i inlägget så kan ni kolla närmare på det själva.

Inlägget Teleskoplastare utbildning i Karlstad dök först upp på Tjabolina.

]]>
Dräneringen du behöver http://www.tjabolina.se/draneringen-du-behover/ Tue, 22 May 2018 12:07:33 +0000 http://www.tjabolina.se/?p=22 Sen kommer det till dränering, är det någon av er som vet vad det är. Tänker inte gå in på djupet av det så hoppas att ni har någorlunda koll och för er som...

Inlägget Dräneringen du behöver dök först upp på Tjabolina.

]]>
Sen kommer det till dränering, är det någon av er som vet vad det är. Tänker inte gå in på djupet av det så hoppas att ni har någorlunda koll och för er som inte har det så handlar det om att gräva i marken runt omkring huset för att ha lite utrymme mellan mark och fastighet för att det faktiskt blir en av de få sakerna som kan sätta lite stopp där och som kan göra så att du kan få det som du behöver. Att göra det så att det inte blir några som helst fuktskador och definitivt inte mögel, som det utan dränering faktiskt lätt kan bli i hus med källare.

Det är alltid bra att göra dränering i förväg, vilket de på Isacssons Gräv och Mark, verkligen kan rekommendera, dock så är det inte alla som tänker så och definitivt inte alla som håller fast vid det utan jag tycker att det är ganska problematiskt och är det någonting sådant som gäller så varför inte tänka på det istället. Kan i stort sett garantera dig att du med hjälp av den dränering som du kan få gjort av de på Isacssons Gräv och Mark kan få en stor garanti med allting som det kan tänkas innebära för dig och det som kan tänkas ge dig det som du vill och är det någonting annat som finns där istället så kan jag definitivt säga det att det kan komma och leda dig till precis det som du vill ha. Är det dränering som du önskar få gjort så kan jag varmt tipsa dig om att du ska se till att vända dig till just Isacssons Gräv och Mark – tro mig du kommer inte att bli besviken utan det kommer att vara du som snart rekommenderar dem vidare till andra också.

Inlägget Dräneringen du behöver dök först upp på Tjabolina.

]]>
Bryggor och sommar http://www.tjabolina.se/bryggor-och-sommar/ Tue, 22 May 2018 11:34:04 +0000 http://www.tjabolina.se/?p=20 Måste vara fullt upp för de som jobbar som snickare med fokus på bryggor den här tiden på året. Under våren och speciellt i början av sommaren såhär när det är såhär varmt och...

Inlägget Bryggor och sommar dök först upp på Tjabolina.

]]>
Måste vara fullt upp för de som jobbar som snickare med fokus på bryggor den här tiden på året. Under våren och speciellt i början av sommaren såhär när det är såhär varmt och fint så är det nog många som går till stranden för första gången under året och inser att bryggan är sliten eller dålig och behöver bytas ut. Så ringer de till Reuterskiöld Snickeri AB och så får de se till att så snabbt som möjligt fixa fram nya bryggor till dem. Tror att det kan vara ganska roligt, för de får ju vara ute mycket, men det kan nog vara ganska tråkigt också och jag tror inte bara att det är något som fungerar bra utan jag tror faktiskt att det är någonting mer som spelar in i det också, för jag tror verkligen att det är sådant som kan hamna på efterkälke och där det inte direkt är någonting mer som spelar in eller som har någon som helst effekt. Finns ingenting mer som man kan tänka på i det läget egentligen, du kanske inte behöver göra det utan se bara till att lägga över det ansvaret på några andra istället och jag kan i stort sett garantera dig att det kommer att vara en av de få sakerna som gör det möjligt för dig att få bästa möjliga resultat.

Inlägget Bryggor och sommar dök först upp på Tjabolina.

]]>