Smärtlindring för dig som sportar

Hej igen alla mina kära läsare och välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av det stora vida nätet där jag för det mesta skriver om min vardag och saker som händer i mitt liv. Jag tänkte idag skriva lite om ett företag vid namn Elite Cryo Studio som erbjuder helkropps kryoterapi för dig i Borås eller Göteborg. För alla som är aktiva inom någon sport så fungerar det som smärtlindring och ökad prestanda. Som jag har förstått det så kan man även få hjälp med viktminskning med kryoterapi.

Det här är någonting som många av er har visat ett starkt intresse för nere i kommentarerna på ett par inlägg som jag har gjort det senaste halvåret, vilket jag tycker är hur kul som helst och jag brinner verkligen för att kunna hjälpa er hitta sätt att hålla er, eller ja, oss alla, hälsosamma på. Jag kan verkligen rekommendera den här typen av behandling då det har så himla många hälsofördelar och jag vet att du kommer få ut lika mycket som jag har fått ut av det. Jag har försökt mitt bästa med att svara på alla frågor och funderingar som ni hade, men det har dock varit lite svårt med mitt nya jobb att hinna med bloggen ibland. Idag tänkte jag mest få ut namnet på den studion som jag går till för att få min kryoterapi och ni kan hitta mer om det i min kategori här på bloggen som i princip är tillägnad till just hälsa och skönhet.

Du gillar kanske också...